Adventsljusstaken 2014

Nuså, nu är den klar. Årets adventsljusstake. Det som är lite roligt – för våran del – är att vi hittade ”svenska” ljus i matvarubutiken. Det syns inte riktigt att det står ”God Jul” eftersom det står så långt ner på själva ljuset. Att fortsätta med snö och guld kändes som om det vore årets ”da thing”

Karin har varit med och hjälpt till och gett instruktioner om vart kottar och guldkulor ska sitta.

Nu ser vi fram emot första advent, som alltid går i traditionsenligt tecken. Svenska föreningen håller adventsmässa i Domkyrkan. De båda äldre flickorna ska sjunga i kören och mamma ska läsa bibeltexterna. Därefter vankas adventsfikat hos ambassadören.

Det är nästan så att nedräkningen börjar trilla på minuterna nu.

Snart, snart är det jul på riktigt!

 

Adventsljusstake 2014
Adventsljusstake 2014

ljus