Milano

Det blev en lyxstart på dagen. Vi började med en fantastisk frukost på hotellet för att därefter njuta både gymmet och poolen. Vid 12 checkade vi ut och tog tåget från flygplatsen.

Kommunala resesätt är välorganiserat i Italien. Det tar enbart dryga halvtimmen från flygplatsen till Milano Centrale. Där tog vi en Uber till hotellet. Det kostade inte många kronor och väl värt varenda euro när du har två stora väskor att dra på.

Vi hade tur och fick rummet med en gång. Om vi bodde lyxigt första natten så är det här hotellet lite mera enkelt. Det är ett studenthotell som syntes direkt då merparten av alla besökare är just i studenålder. Rummet är rent och fräscht, och fyller sin funktion. Här finns ett litet bord och stolar, ett skrivbord, kylskåp och en mikro. Mer behöver du inte som student och som turist i Milano för några dagar.

På hotellet finns också bra sociala mötesplatser, ett stort lekrum i källaren och stort umgängesrum med tv, soffor och ställen för att umgås. Där finns också ett gym och en stor bakgård där ett gäng ungdomar spelade öl-pingis i princip hela eftermiddagen.

Vi gick och handlade frukost och sedan provade vi på biljarden i källaren.

På kvällen åkte vi in till det kände Doume-torget för att först äta på Wakamama och sedan för att strosa runt lite. Disa fick sin del av Sephora avhandlat och köpte en kräm. Den stora domkyrkan beskådades förstås också.

I morgon ska vi till Aqua-parken och bada…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.