Välkommen

Hej och välkommen till Anna Björk, Karin Inga och Arndís Sofia Birgitta. Vi är Benjaminsdöttrarna som kommer från Island. Vår mamma är svenska och vår pappa är Isländsk. Pappa heter Benjamin och därav Benjamínsdóttir eftersom vi barn på Island alltid ärver pappans namn. Mamma heter Anna Maria och kommer från Sverige. Hon har bott på Island i 15 år.

Anna Björk är född 2004

anna_novmeber2014

Anna Björk är en livsglad och otroligt snäll och ambitiös tjej. Hon gillar att rita, skriva och lösa uppgifter. Du kan alltid diskutera med Annna Björk och hon är otroligt glad och givmild. Dansen var länge hennes stora intresse men nu har hon bytt över till konståkning. Hon kan dock tacka dansen för mycket för hon är verkligen som en isprincessa och gick från nybörjare till att bli en av de särskilt utvalda som får träna extra. Här har vi nog bara sett början än. Favoriterna just nu är One Direction.

Karin Inga är född 2006

Karin Inga 8 år och 10 månader

Karin Inga, fröken finemang, är en envis och bestämd liten dam. Hon vet precis hur hon vill ha saker och ting. Hon är oehört målmedveten och gör i princip allt för att få sin vilja igenom. Hon är duktig på det hon gillar men tvärvägrar att göra saker hon inte vill. Även Karin har övergett dansen och har under hösten tränat volleyboll. Hon älskar hundar. I sin säng har hon femtielva namngivna dockhundar som hon godnattar och sover med varje natt.

november2014_stor

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arndís Sofia Birgitta är född 2012

Här har vi nu vår allas lilla lillasyster. Hon är familjens gullegris, charmtroll och envis liten rackare. Hon är fruktansvärt lik sin mamma som liten och om du tittar på gamla kort så går det nästan inte se vem som är vem. Hon brås även på sin mor i sitt beteende. Hon vet bestämt att hon är minst och hon styr sina äldre systrar, pappa och mamma med sina pekfingrar 🙂

På vår blogg kan du läsa om vår vardag och hur vi utvecklas. Sidan kom först och främst till för att ge vänner och släktingar i Sverige en bild av hur vi har det här på ön mitt ute i ingenstans

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.