Julstrumpa

Under de senaste åren har vi förstås följt den isländska seden med de 13 julnissarna. Dessutom har vi haft någon form av kalender som börjar den 1 december. Det har varit allt från en handskriven julkalender om Kung Bore och vissa år har vi haft ett litet paket varje dag. Förra året fick flickorna en köpt kalender med My little pony tema.

I år ville Anna ha ”my lego friends” medans Karin inte riktigt visste vad hon ville ha. Då såg jag hos Linda om en julstrumpa och när jag visade den för henne blev hon eld och lågor. Det där vore något. Och då få en liten större paket varje adevent istället för varje dag.

I dag fick hon en adapter till Lundbyhuset. Vi hade tidigare ljus i huset men adaptern försvann i flytten för tre år sen. Hon har pratat om att få ljus i huset under det senaste året. Ni kan tro att hon var lycklig när stumpan innehöll paket och att det var just en adapter.

Mysiga advent har börjat. Snart ska vi gå i kyrkan. Om vi inte blåser bort för årets största stormväder har just startat.

advent legoanna lundbykarin sock