Första advent

Då var den äntligen här.

Första Advent.

Vi hade traditionsenlig frukost med att tända första ljuset och svenska föreningen bjöd på gudstjänst i Domkyrkan. Det är en så fantastiskt härlig stämning att gå i kyrkan till första advent.Sångerna, ljusen och svensk andakt gör det till en mycket trevlig stund. Här härjar värsta stormen genom året så det var nästan så att vi trodde vi inte skulle kunna ta oss ner till Reykjaviks Domkyrka. Som tur gick det ändå bra och vi fick en härlig stund i kyrkan.

Disa skötte sig exemplariskt och satt snällt i bänken medans mamma läste bibeltexterna. Anna och Karin sjöng i kören så de befann sig på ovanvåningen. (det kan ha en viss påverkan att hon hittade mammas telefon och pekade sig fram till filmerna. Tänk att en tvååring vet precis hur en smarttelefon fungerar)

Efter kyrkan bjöd ambassadören på traditionsenligt kyrkkaffe. Sju sorters kakor och lussebullar ska det vara och det hade de lyckats bra med.

NU gäller det att njuta av varje dag. Julmånaden är äntligen här.