Julklänningarna

Det har blivit lite av en tradtion att flickorna ska ha magnifika klänningar till jul. Visserligen har de äldre två fått enas om att dels inte få nya varje år och dels har nog Karin fått ärva en hel del av sin äldre syster, Å andra sidan så har hon inte haft något emot att få efterta den ena magnifika klänningen efter den andra.

Så kommer då lillfisen och få allting nytt 😉 Det beror helt enkelt på att de första klänningarna inte längre finns kvar och frågan är hur mycket som finns kvar av de andra?

Nu är det en liten fröken som fyller år på söndag och den här klänningen har mormor och morfar gett. Karin tyckte den var så fin så hon skulle allt kunna tänka sig en precis lika dan. Visst är den magnifik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns ett litet bildspel på klänningarna genom tiderna. Under helgen ska vi arrangera de äldre flickorna klänningar. Det lutar visst åt att de båda två ska få nya klänningar. Det blir en dyr jul 😉