Söndagsbestyr

Sedan Anna Björk började träna konståkning har våra söndagar fått en helt annan form. Istället för den klassiska söndagsmiddagen med  vällagat långkok så har vi i princip flyttat oss över till IKEAs matsal. Å andra sidan så är IKEAs restaurnang inte dumt de heller. Flickorna tycker om maten och det finns även alternativ för de vuxna.

Själv åt jag bakad lax med grönsaksgratäng och en grön boost. Nyttigt så det förslår 🙂 Fast det ska kanske tilläggas att just den här helgen har de börjat baka småkakor på IKEA där det bjuder alla gästerna att smaka. Jättegott!

Nu känns det verkligen att julen är på insprång, avsmakning av julkakor, och julsånger för även den här söndagen hade vi luciaträning. Den här gången hölls övningen på Klapparstigur som ligger mitt inne i Reykjavik. Gatorna hade dessutom fått sin julbelysning. Ja, vi fick en riktig julstämning 🙂