Påskledigt

Det firar de äldre systrarna med att åka buss till ishallen och åka skridskor. Det märks att de numera är vana att ta hand om sig själva och kan klara sig på egen hand utan att varken glömma saker eller klaga över att något inte är tillräckligt bra.

Trots att kompisen blivit tillsagd att ta med pengar så hade hon förstås glömt det och flickorna fick lägga ut för henne.

Och hon är inte den enda i raden. Det curlas och ömkas så mycket för barnen i dag att de överhuvudtaget inte är kapabla att sköta någonting själv.

I morgon torsdag är det skärtorsdagsritt. Hela familjen ska deltaga även om systrarna får sitta i bilen. Fredag är planerad att mamma och flickorna åker till farfar och sen ska vi nog njuta av att vara ledig.

Så vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

easterchicks