Påskpyssel

Det har varit en bra helg. Lördagen började som vanligt med skridskor för Anna, så det var upp i ottan. I dag gick det även konståknings-wm på tv så Anna satt mer eller mindre bänkad framför tv:n hela dagen.

Tyvärr tog vi aldrig kameran med oss till stallet den här dagen men en liten Arndsís red på en av hästarna – för första gången. Till påsk får vi göra ett nytt försök och då får vi ta med kameran! I alla fall så tyckte hon det var det roligaste hon gjort på länge och ville helst inte sluta alls. Karin red också den här dagen.

Vi skulle behöva en ny häst som är lite mer lämpad för barnen.

På söndagen satte vi igång påskpysslandet. Flickorna gjorde påskkort som vi skickade till mormor och morfar och Anna gjorde en påskkyckling av garn.

Anna har dessutom stickat en bamse. Helt själv för första gången.

anna arndis bamse paskpyssel paskpyssel2