Uppdatering

Nämen nu var det länge sen det skrevs något här.

Det har liksom inte blivit av bara.

Vi mår bra. AB har fortfarande lite halsont men går i skolan precis som vanligt. Lilla KI’s tand är lös och har ”åkt” ner och det ser ut att läka riktigt bra. Bäst är om den fick trilla bort av sig själv nu.

Vi ser fram emot påsk. Förra helgen hade vi besök av Johanna och Julius och vi påskpyntade. Mamma får allt ta sig i kragen och sätta in bilder på allt pyssel som vi hann med. Vi målade äggskal som vi sedan sådde gräsfrön i. Vi gjorde jättefina påskkärringar som vi ska hänga i fönstret och vi gjorde en garnkyckling. Det var riktigt skoj ska ni veta!

Nu på lördag har vi bjudit in våra svenska vänner på påskkärringskalas. Det ska bli utklädningsdags till påskkärringar och så ska vi äta pannkakor och titta på svensk film. Jätteskoj!

Vi har danstävlat och vi tränar vår dans och tycker det är jätteskoj. Däremellan är vi i stallet och lilla KI tycker det är jätteskoj att rida. Hon är inte det minsta rädd utan det ska gå fort mer eller mindre hela tiden. AB har lite rädsla kvar sen förra årets avtrillning så vi jobbar på att få tillbaka modet. Det går lite knackigt men ändå framåt.

Nåväl, foton kommer vad det lider.

Tjing så länge!