Arndís Sofia Birgitta 8 år

Som hon har väntat på den här dagen. Dísa tycker det är orättvist att behöva ha födelsedag så här sent på året. ALLA andra har födelsedag mycket tidigare.

Men till slut så är dagen här och den firades tillochmed två gånger. På söndagen hade vi familjekalas. Då hade mamma gjort iordning en hel rad av tårtor. Både kall och varm smörgåstårta och så förstår chokladtårta. Ja, tillochmed två chokladtårtor.

Disa var nöjd.

På den riktiga dagen hade hon kalas för sina närmaste vänner. Det går ju inte göra några större aktiviteter under covid men här hemma gjorde vi det destu roligare. Först spelade vi Kahoot, sen var det paketlek, och vi hade fiskdamm. Det bjöds på pizza, godis och glass.

Ja, Disa var riktigt nöjd med sitt kalas – och alla presenter. Hon fick ett skrivbord, stol och lego av mamma och pappa. Av Anna Björk fick hon läppbalsam.

Av sina kompisar fick hon ett jättefint pärlplatte-kit som hon kan pärla stora fina figurer med och hon fick pengar och en fint mjukisdjur.