Hästar och Halloween

Vädret har visat sig från sin bästa sida under både lördag och söndag. Och överhuvudtaget, generellt sätt har vi haft fantastiskt år, vädermässigt sätt. Klarblå himmel och vindstilla vilket också gjort att vi har haft fantastiska norrsken. Hela himlen har bokstavligen exploderat.

Det har varit en lugn helg fyllt av normala rutiner. Skridskor för Anna Björk och Dísa och gymnastik för Karin.

På söndagmorgonen åkte pappa, mamma och Disa och tittade till hästarna. Även söndagen bjöd på en klarblå himmel och det var en ren fröjd att komma till hästar och se hur bra de har det. De kom springande så fort de såg oss och vi gav dem bröd och godis. De var riktigt feta och vinterpälsen hade börjat komma.

Väl hemma igen så bar det iväg till Laugardalur. Mamma för att jobba i kiosken i skridskohallen och Karin och Disa gick in i Reykjavik Zoo. Det vankades spökhus. Fast en timme senare kom de tillbaka och sa att spökhuset inte öppnade förrän kl 15 och det var just den tiden då mamma hade jobbat klart.

Under tiden hade Disas kompis Benjamin ringt så även de var på väg till Zoo.

Vi fick vänta i en evighet för att komma in i späkhuset och det var faktiskt riktigt välgjort med en riktig spökhistoria och bra dekorationer. Det vankas ju Halloween i nästa vecka så det var en fin start till denna tradition.

Kairns kompis Karen var också med oss i dag

Att gå omkring på is har alltid lockat alla barn i alla tider. Och vi går förstås och väntar på att någon ska gå igenom och bli blöt. Och jodå, Benjamin lyckades allt. Nu finns det gott om varma källor i Laugardalen och denna lilla pojkbysing är nog inte sen att hitta på nya hyss. Vips var han ute ur Zoo och gick till den varma källan och värmde de kalla fötterna. Disa var inte sen att hänga på.