Karin Inga tävlar i Akureyri

Fredagens eftermiddag och kväll ägnades i bilen. Hela familjen utom Anna, var på väg till norra Island och Akureyri. Vi hade hyrt lägenhet genom fackförbundet så det kändes fantastiskt skönt när vi äntligen klev in där.

Lägenheten var helt ny, stor och fantastiskt fin. Här skulle vi tillbringa de närmsta dagarna då karin skulle tävla i musik på söndagen.

Lördagen hade vi som sagt inget program så vi besökte favoritstället Jullandet och åkte en liten biltur och hamnade till slut i Kaffé Ko. Det blev en upplevelse utöver det andra då de byggt en inglasad balkong inne i ladugården så vi kunde titta på korna och vad som hände inne ladugården medans vi fikade. Fantastiskt att se hur datoriserat allting är nuförtiden och det mesta sköttes av robotar.

Vi hann även med att bada i det nya fräscha badhuste i Akureyri, som också var en fantastisk upplevelse.

Vinterna hade redan antågat till Akureyri och på kvällen föll stora flingor. Julstämmningen kändes verkligen påtaglig den här kvällen.

Söndags morgon behövde vi vakna tidigt för att göra i ordning Karin och det var en fröjd att se hur mycket hon lärt sig på sistone. Det gick ordentligt bra och Karin fick silvermedalj på halsen innan vi åter åkte hemåt igen.