Husdyragarðurinn – Reykjaviks Zoo

Även om vårat zoo inte har direkt några exotiska djur eller har jätteavancerade karuseller så är besöken ändå oerhört populär hos flickorna. I år bestämde vi oss för att köpa årskort. Då kan du gå hur ofta du vill och du får dessutom ett åkband och kan åka hur ofta du vill i karusellerna.

Det tyckte alla tre var finemang.

Vi var där både under lördagen och söndagen. Disa blev först så till sig att hon inte visste hur hon skulle bete sig. Ja, det blev kaos helt enkelt vilket slutade med att mamma var tvungen att sätta henne i vagnen så att hon fick lugna ner sig lite grand.

Stora tjuren och korna tyckte Disa var mest spännande. Det var ju mamma MU. Grisarna var också rätt roliga för att inte tala om hönorna och tuppen. Fåren och lammen däremot visade hon inget intresse för.

Att åka karusell gillade de alla tre. Karin och Anna åkte typ 40 gånger i varje. Nu är de så stora att de fick vara kvar i parken efter att mamma och Disa åkt hem. Så tar de bussen hem helt enkelt.