Andas ut

Efter en lång tid av ovisshet kan vi nu äntligen börja andas ut. Våran morfar är på bättringsvägen.

Här hemma har vi förstås följt förloppet på avstånd och det är särskilt vid sådana här tillfällen som det är extra jobbigt att vara så långt borta. Nu ser vi positivt på den lilla utveckling som förhoppningsvis nu bara går framåt.

Helgen har dock innehållit en hel del trevligheter. Anna Björk har haft sin första morgonträning och vaknade helt själv och gjorde i ordning sin frukost helt själv. Så ropade hon in till sin pappa att han behövde inte vakna förräns de skulle åka för hon klarade sig själv.

Mamman var nämligen inte hemma utan höll på med en rad roligheter på annat håll.

Det var en väninna som fyllde 50 så det firades med tjejklubben.

På lördagen vinterbadades det. Så nu ligger pappa B illa till för om mamma får som hon vill så ska hela familjen gå och vinterbada på lördag.