Disas första smakprov

Disa smakar på morot

I dag har Disa fått smaka på morot – utblandad med bröstmjölk. 🙂 Tanken är att helamma fram till sex månader men att från och med nu får hon börja ta små, små smakprover. Och det gick riktigt bra. Hon visste inte riktigt hur hon skulle få in maten så tungan gick ut och in mer eller mindre hela tiden. Trots att det var en helt ny smak så var hon inte främmande för att smaka.

Totalt fick hon tre små teskedar. Därefter fick hon bröst. Och det var förstås mycket bättre 🙂 Nu, knappt två timmar har hon inga tecken på ont i magen.

Veckan har för övrigt varit riktigt najs. Vi har ett strålande vårvinterväder och vi har varit ute på långa promenader. I går var vi på gymmet och i badhuset hela förmiddagen. Disa satt snällt och tittade på medans mamma tränade och därefter fick hon plaska runt i. Hon gillar att bada.