Till Sverige

Då har flickorna för första gången åkt helt själva till Sverige. Och det gick hur fint som helst. Mamma var allt lite orolig i söndags eftersom de båda två visade en hel del oro. KI var arg på det mesta och AB kunde inte somna på kvällen.

Den oron var som totalt bortblåst på morgonen när de väcktes vid halv fem tiden. Båda två gick upp utan protester, klädde sig och åt sin frukost. De borstade tänderna och gjorde klart sina resväskor.

Anna och Karin är resklara

När vi hade checkat in så blev vi ombedda att sätta oss i cafeterian och invänta flygvärdinnan.

Anna förväntansfull inför flygresan

Karin förväntansfull inför flygresan

En halvtimme innan flyget skulle avgå kom flygvärdinnan och hämtade upp flickorna. De kramade om sina föräldrar och tog adjö utan några som helst konstigheter. Tänk att de blivit så stora och duktiga! De fick gå personalingången och direkt ut till planet. Mamma och pappa fick sitta kvar en stund och fick inte lämna flygplatsen förrän planet avgått.
Flickorna tog varandra i handen och sa adjö till mamma och pappa.