Stora packardagen

Nu närmar sig dagen med stort D. I morgon bitti ska flickorna flyga ensamma för första gången. Nu har de hjälp av personal hela vägen till Sverige, men ändå.

De pratade med mormor och morfar i morse och de verkligen längtar att få komma till Sverige. Och inte är det så konstigt med tanke på alla roliga saker som de ska få göra tillsammans med dem. Först åker till sommarstugan och där får de träffa lille kusin Hugo, Kalle och Ingela. Se ska de tillbaka till Mora för att göra en utflykt till djurparken i Furunäs. Ni kan tro att deras mamma är smått avis och vill inget annat än att få följa med.

Mamma och pappa ska vara hemma och jobba. När de kommer tillbaka från Sverige blir det semester för hela familjen.

Nu på förmiddagen har mamma strykt och vikt all tvätt och nu ska allt sorteras och väljas ut för resväskan.

Allt är förberett i minsta detalj. Flickorna har fått nya skor, mamma har klipt dem och kaninen Nenne har blivit tvättad och mamma har sytt i nya ögon. KI har gått igenom sina leksaker och packat ner det som hon vill ha med sig. Nu är mamma inte riktigt överrens med KI om att hon ska få ta med sig ALLT som hon lagt ner. Hon ska orka bära det också 😉

Alla är resklara!