Dansen har börjat för hösten

Som flickorna har väntat. Men nu är dansen i gång på fullaste allvar. Och vi är mycket nöjda med årets schema. Båda flickorna är uppflyttade ett steg så nu dansar även Karin tre gånger i veckan. Anna tränar gruppträning tre gånger i veckan och har dessutom två privatlektioner varje vecka. Och det bästa av allt är att de tränar på samma dag och vi har ingen träning på helgerna.

Det kan inte bli bättre.

Anna hade redan i våras önskat sig en ny ballroomkjol. Mamma hade lovat att hon skulle få en i födelsedagspresent. Eftersom vi var i Sverige på hennes födelsedag så har hon fått vänta ända tills nu. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur?

Så nu så. Här har vi nu Anna i sin nya ballroomkjol, Och det bästa av allt, tyckte Karin, att även hon fick en ny dress. ”Jag får aaaaldrig något nytt” sa hon med stora ögon i affären och då kunde inte mamma annat än säga ja.

Lilla Disa får också vara med på ett hörn och tycker det är skoj att titta på när flickorna dansar.