Karin Inga och Disa

Det första Karin gjorde när hon fick se lilla Disa var att klä av henne alla kläderna och sätta på en ny blöja. Finemang, tänkte Karin att här har jag fått en levande BabyBorn docka….

Och som mamma vill det till att ha starka nerver emellanvarven, det vill jag lova. Karin bokstavligen älskar att vara med sin lilla syster. Så fort hon hör det minsta pip så är hon där och lyfter upp henne. Vilket i och försig betyder att lilla Disa inte får en lugn stund medans hennes äldre syster är hemma för minsta lilla gny medans hon sover så är Karin där och rycker upp henne. 😮

Hon klär henne, byter blöja, sjunger för henne och vaggar henne när hon är ledsen. Är mamma på nedervåningen, ja då kommer Karin bärandes på henne nerför trappen. Fast den gången fick mamma hjärtsnörp och sa att det får Karin inte göra igen. Trappen är nämligen inte iordninggjord, är helt i betong och dessutom knögglig.

Lilla Disa då? Jodå, hon tycker det är jätteskoj med sin äldre syster och tyr sig till henne som om hon vore en apunge. Karin lyfter och hon klamrar sig fast kring halsen. Det ser faktiskt rätt så roligt ut…eller tycker ni inte det?

Karin Inga och lilla Disa