MickeyMouse semester

Vecka 2 hade även pappa fått semester. Då for vi alla på en sk. MickeyMouse campingsemester. Ja, det är vad mamma kallar det för eftersom vagnen är en lika dan som Mickey Mouse har i avsnittet som visas på julafton. Ni vet då Mickey, Långben och Kalle Anka åker på campingsemester.

Vi åkte till campingen i Apavatn. Det är i ägo av elektrikerförbundet och är bland de finaste campingområdet på island. Där får bara förbundets medlemmar vara men eftersom pappa är elektriker så är saken biff.

Redan efter 10 minuter efter att vi kommit fram till Apavatn kommer flickorna rusande. KI har hittat sin bästa kompis E som också är ute och campar med sin familj. Vilken lyckträff. Och inte nog med det så har E en storebror som går i samma klass som AB. Behöver vi berätta att vi knappt såg flickorna första tiden.

Vädret var enastående och vi hade strålande sol och över 20 grader varmt. Rena rama Spanienväder!

På området finns en hel del aktiviteter att hitta på, som när vi var ute och rodde båt på sjön eller när vi spelade golf.

Vi åkte också till Fontana, det nyrenoverade bastubadet, som har byggt en bastu över en naturlig varm källa. Genom springorna i bastun stiger en varm – ibland riktigt het – ånga och du får en underbart härlig ångbastu. Att de dessutom förvandlat hela anläggning till ett spa gjorde upplevelsen än bättre och det lär bli fler besök hit.

Bilder från vår semester finns här.