Ledig dag med mamma

Idag har det varit organisationsdag på Karins lekskola. Finnemang tyckte mamma och Karin som fick en riktigt mysig dag tillsammans på tu man hand.

Dagen börjades i stallet där Karin och mamma red en lång ridtur. Vädret var fantastiskt och solen sken från en klarblå himmel. Det var dock fortfarande lite småkyligt så efter en timmes ridtur var både mamma och Karin småfrusna.

Vad är då bättre än att åka till badhuset och lägga sig i heita pottin? Nä precis. Riktigt varmt och skönt att ligga utomhus i 40 gradigt vatten och lapa solens strålar. Efter närmare en timme i solen började magen kurra och det var dags för att tänka på lunch.

Vi åker till IKEA och får oss köttbullar, sa Karin. Sagt och gjort och nu fick vi även pappa med oss. Efter lunchen ville Karin leka en stund på IKEAS lekland och det passade mamma riktigt bra för då kunde hon åka över till mataffären och inhandla helgen och veckans mat.

Så var det dags för ytterligare shopping. Häromdagen hade Karin valt sig ett par nya skor som hon gillar riktigt bra men är lite för fina för att springa omkring på lekskolan med. Nu skulle hon få ett par som var bättre. Hon valde sig ett par rosa med läder så förhoppningsvis kommer de att hålla – i alla fall ett par månader.