Dramatik

Vårat lilla älsklingstroll har varit sjuk. I närmare tre veckors tid hade hon en diaré som hon inte kunde hantera eller bli bra ifrån plus öroninflammation och 40 graders feber. Och det var inte förräns mamma förstod att hon absolut inte tålde sojamjölken som lilla fröken började må bättre. Det hela startade med en stark virus som sedan inte blev bättre eftersom hon hela tiden blev matad med något som hon inte tålda. Ja, så kan det gå när du inte är nog påläst.

Men nu är hon frisk som en nötkärna och har återfått både humöret, orken och aptiten. Men ni kan tro att det var en pärs att gå igenom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.