Vår lille kusin Hugo

På fredagen passade vi våran kusin Hugo medans hans mamma och pappa jobbade. Maken till härlig grabb har sällan skådats. Pigg till tusen, ständigt glad och sådär riktigt full i fanken som smågrabbar kan vara.

När vi kom dit var Hugo lite blyg. Fast det varade inte särskilt länge och då blev det full fart att visa alla sina leksaker för flickorna. Mormor hade gjort spagetti och köttfärssås så det åt vi till lunch. Hugo lånade ut sin stol till Disa och Hugo skulle visa hur stor och duktig han var att sitta på en vuxenstol. Det tyckte Hugo var jättekul.

Efter lunch gick vi till lekparken. Och det var ännu roligare tyckte Hugo. Han sprang. Och han sprang. Helst skulle han vilja prova alla leksakerna på en och samma gång.

Därefter gick vi på konditori. Det var grejjer tyckte Hugo. Och att få dricka päronmer med sugrör va finemang. Han drack upp allting på en gång och ville sen ha mer. 🙂 Kanelbullen var inte alls lika spännande 😉

Därefter var det en slocknande stjärna som sov i vagnen.

Men sen blev det full fart igen. Då var det dags att visa sandlådan och hur duktig han var att göra sandkakor.

Jo, han är bra underbar vår lille kusin. Det är stor skillnad mellan småpojkar och flickor, För visst är det fart även på flickorna men de hinner sällan med i Hugos tempo. 🙂