Resan till Sverige

Ja då var det äntligen dags för mamma och flickorna att åka till Sverige. Som vi hade sett fram emot det. Pappa B är hemma och arbetar. Å andra sidan så går han på pappaledighet från och med augusti och ska vara hemma till slutet på december, så han tyckte inte att det var så orättvist. Fast han tyckte nog allt det skulle vara konstigt att inte ha sina flickor runt i kring sig i hela fem veckor…

Resan gick bra. Det var första gången för lilla Disa och hon skötte sig exemplariskt. Hon käka upp sin nappflaska innan vi lyft och sen somande hon. Vi flög på natten den här gången. Anna och Karin, som är riktigt vana resenärer tyckte det var jättespännande att få flyga på natten. Anna sov inte en blund på hela natten!

När vi kom till Arlanda fick vi vänta i några timmar eftersom vi valde att ta ett senare tåg, som inte krävde något byte utan gick direkt till mora. Och med tankte på all vår packning kändes det som ett mycket bra beslut då vi till sist traskade ombord på tåget. Det är tur det finns hjälpsamma människor som hjälpte oss med väskor och vagn. Då passade vi på att äta den frukost som mamma hade tagit med från Island.

Vid halv två anlände vi till Mora.