Skolstart

Då var det äntligen dags. I dag hade Anna Björk upprop i skolan. Det är lite förändring för henne i år eftersom de fyra klasserna i hennes årskurs är ihopsatta till tre. Hon har fått helt nya klasskamrater men får behålla samma fröken. Det tycker hon var bra även om hon tycker det är lite synd att hon inte kom i samma klass som sin bästis HM.

Rektorna mötte upp och hälsade alla eleverna välkomna och sedan ropades en efter en upp och fick följa med fröken till klassrummet. Där fick de årets schema och matnyttig information. I morgon börjar skolan på allvar.

KI fick också följa med, fast hon börjar inte skolan förrän på fredag. Hon tyckte ändå att det var spännande och vi gick och lämnade hennes läkarintyg om mjölkallergin till skolkansliet och så fick hon träffa kocken. De sa att det var andra barn med samma problem så de lagar annan mjölkfri mat till dessa elever. Kocken får bild på dem elever som det här gäller.

Ja, det är en spännande tid som börjar och riktigt skönt att få komma in i de rätta rutinerna.