Flytt

Under helgen som var har mamma gjort storkok så det stod härliga till. Vi flickor har inte sett så mycket mat på en och samma gång. Nu har vi så det räcker en hel månad framöver, sa mamam och det lär behövas för på lördag, ja då flyttar vi in i vårt nya hus. Det är långt ifrån klart men vi ska nog kunna bo där lite halvprimitivt i alla fall.

Väggarna är grundmålade och golvet ska målas. Pappa B ska dra in toalett under veckan så då borde vi kunna klara oss relativt bra. Bada får vi göra i badhuset, i alla fall till att börja med.

Mamma har också börjat packa så smått.

Under helgen har vi också varit en hel del uppe i stallet. Vi har haft fina vinterdagar med mycket snö och i lördags fick vi se solen för första gången på mycket länge. Vi tycker det är skoj i stallet och har byggt en hemlig snökoja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.