Julbestyr

Tänk att ett litet brev kan ha så stor betydelse. Lilla KI är så duktigt och hon hjälper till med än det ena än det andra. Hon har blivit en helt annan flicka hemma.

En lättnad för hela familjen.

Det som ligger på agendan just nu är att förbereda oss inför julen. Den är gigiantisk stor för flickorna och det finns inget slut på deras förväntningar.

Först ut är nu att ha pepparkakshusmöte. Båda flickorna har en bestämd åsikt om hur de ska göra och jag menar de är ju proffs i frågan. I år har KI gjort pepparkakshus i lekskolan och de är med och tävlar i Smaralind om det finaste pepparkakshuset. AB var med i den tävlingen för två år sen.

I alla fall så har de bestämt att göra Bamses hus. Och det krävs sin pretation. Det är runt. Jag frågade KI om hon hade någon bra idé om hur vi skulle göra då. Och jodå, det hade hon. Det ska bli mycket intressant att se hur de lyckas lösa det här.

I dag var AB klädd i röda julkläder och hon bad mamma att göra i ordning hennes tomteluva. Den skulle få flätor. Vita med rosa i.

Ja, sånt är viktigt för en liten flicka på sju år.

Vi ska förstås baka.

Sen följer vi strikt årets båda julkalendrar. Och både den svenska och den isländska håller en mycket bra klass iår. Kanonbra!