Mina framsteg

Här samlar vi viktiga framsteg och händelser i lilla princessans liv.

261112. Jag blir arg för första gången. Jag vaknar och är hungrig. Mamma är också hungrig och det har precis ställts fram kvällsmat. Mamma bestämmer sig för att hon ska äta först så hon sätter mig i stolen och ger mig tutten. Hur kan hon tro att jag duger mig med en plasttutte när JAG är hungrig?! När mamma ätit klart och tar upp mig fräser jag och morrar likt en hund för att verkligen tala om för henne att sådant här accepteras inte!

231112. Jag börjar sova i vagnen intill mamma och pappa på nätterna. När vi kom hem ville jag inte sova någon annan stans än på mammas bröst. Och det är inte så konstigt med tanke på att jag var van att höra mammas hjärtslag under den tiden jag låg i magen. Efter ett par dagar sov jag emellan mamma och pappa. Nu somnar jag i famnen på mamma inlindad i min filt och när är jag sådär lagom varm och skön är jag nöjd med att få sova själv i min barnvagn. Jag sover bra om nätterna och somnar runt midnatt för att sedan sova till fem / halv sex.

211112 Jag tar mitt första bad. Det tyckte jag om och sa inte ett ord medans mamma försiktigt lade mig i badet. Efter en liten stund kunde inte mina äldre systrar vänta längre så det dröjde inte länge förräns det helt plötsligt var två andra små händer i badbaljan som tvättade mig med svampar. Det gjorde inte mig något. Jag gillar att få uppmärksamhet 🙂

Jag gillar att bada
Princessan badar

161112. Jag ser dagens ljus. Först lurade jag mamma och pappa och de for in till BB natten till den 15:e. Värkarna slutade och de blev hemsända. Natten därpå däremot var jag redo och jag föddes 08.03 på morgonen. Förlossningen gick bra.

Nyfödd

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.