Grattis till våran älskade Arndís Sofia Birgitta 3 år

Då har vårat stora charmtroll nått den gedigna ålder av tre och hon har utvecklats till en charmerande liten solstråle som definitivt vet vad hon vill. Hon är oehört viljestark och tar för sig på ett helt annat sätt än sina systrar. Här frågar du inte om hjälp – här hämtar vi och ordnar saker själv! Hon har definitivt kommit in i trotsålder och jag kan, jag ska jag vill själv är rena rama me, my self and I fokusen som hennes värld kretsar i just nu.

Hon är oerhört duktig på att leta fram filmer på youtube och hon har tre stora favoriter. På första plats kommer Musse och Mimmi Pigg. Det intressanta är att hon gillar mest de riktigt gamla Disneyklassikerna med Musse, Mimmi men även Pluto och Kalle Anka.

På delad andra och tredje plats kommer Pippi Långstrump, eller Lina som hon  heter här på Island, och Bamse. Hon kan allt om figurerna och är snabb att säga Skalman och Lille Skutt från Bamse och hon kan Pippi, Tommy, Annika, Apan Nilsson och hästen.

Hon har mer isländska i sig än vad hon har svenska och precis som sina äldre systrar i den här ålder upplever lekskolan att hon är ”sen” i språk. Det var även Anna och Karin vilket de nu inte har några problem med i dag. Disa gillar annars att läsa böcker och pekar snabbt och berättar snabbt om allt det hon ser. Hon kan räkna till tjugo och hon kan alla färgerna. Ordförådet är trots det relativt stort och hon säger ca femordsmeningar.

Så här fin var hon när hon gick till lekskolan på sin födelsedag. Klänningen har hon fått av sin pappa.

20151116_080430 20151116_080427 20151116_080411