Kvällsrutiner

Eftersom flickorna har ett så späckat dansschema gäller samma regler varje kväll. Kamma sig, borsta tänder, plocka i ordning skolväskan, ta fram kläder inför morgondagen och därefter är det godnatt vid halv nio.

Fröken ordning radar upp allt, gör fint och somnar i princip direkt hon lagt sig. Fröken slarvmaja har inte riktigt samma diciplin och tar hon fram sina kläder ligger de oftast i en hög på golvet – eftersom det är samma kläder hon hade på sig under dagen. Denna fröken har också svårt att somna på kvällarna och kommer många gånger fram och klagar över att hon inte kan sova. Hon tycker också det är skönt att sova på morgonen.

Så den stora frågan – vem är vem 😉 En liten hint – den ene av dem är ruskigt förtjust i hundar och har femtielva gossehundar som hon namngett. En av dem – som fortfarande ligger närmast henne då hon sover – är Konrad.