I Lekparken

Om det är något som vårt lilla charmtroll gillar så är det att leka i lekparken. Gunga är fantastiskt roligt, tycker Disa. För att inte tala om hur skoj det är att åka rutschkana. Ja, särskilt om Karin eller Anna är med henne.

Häromsisten tränade hon på att gå ner för en liten backe. Första gången rullade hon ner som en köttbulle. När hon sen skulle resa sig upp i backen så blev hon smått brydd. Det var hur svårt som helst, tyckte hon. Hon fick arbeta rejält för att ta sig upp på fötterna. Och när det väl var klart baxade hon sig upp för backen för att gå neråt igen. Den här gången gick det liiite bättre och hon ramlade inte förrän hon var i nedre delen av backen.

Även den här gången fick hon jobba rejält för att komma upp på fötter igen. Och då gick hon med bestämda steg upp för backen för att sedan vända tvärt för att gå neråt igen.

Den här gången försökte hon hålla kontroll på farten. Hon tog stora höga kliv ner för hela backen. Och jodå, den här gången lyckades hon. Då vänder hon sig mot mamma och ger av ett jätteskratt samtidigt som hon klappar händerna åt sig själv.

Tänk att en sådan banal sak kan göra ett litet barn så lycklig.

Bilderna är tagna från två olika helger.