Förhandspresentation – Kung Bores Rike är tillbaka

Nu är vi snart inne i julmånaden och i år är vi stolta att berätta att det blir en julkalender! . Varje dag från och med den första december kommer ni att kunna öppna dagens lucka. Så var förberedd, för den här gången blir det ett riktigt spännande äventyr.

Kung Bores Rike – den brutna länken. 

Den brutna länken är den femte julkalendern där flickorna återigen får ett uppdrag av Kung Bore. Den här gången är deras uppdrag vara än djupare och än mer kopplat till dem själva. Och det är nog tur att de inte riktigt vet vad det är som väntar dem när de helt  plötsligt kastas in i uppdraget. I bland är det bra att vara lyckligt ovetande. Årets julkalender är ett hissnande äventyr som är blandat av kåseri och verklighet.   Den är helt fristående från de andra fem julkalendrarna men det finns en viss röd tråd där läsaren känner igen sig från tidigare berättelser.