Anna Björk blir åtta år

På söndag blir stora syster åtta år. Och har vuxit upp till en mogen tös med bra självförtroende och godhet. Och det är nog tur att hon är så snäll som hon är eftersom hennes syster har en tendens att inte alltid vara lika dan… Anna bokstavligen älskar sin syster och gör allt för henne. Anna är dock inte viljelös och kan bli rejält sur då det går emot hennes vilja. Och det är tur det. Hon gillar att gå i skolan och det bästa hon vet är att räkna, göra projekt och ser alltid positivt på sina uppgifter. Det enda hon inte riktigt gillar är högläsning. Här blir det många pust och stön…

I kväll hade hon fest för sina tjejkompisar. Det var två lite förvånade föräldrar som såg på när det spelades musik på högsta volym, det dansades och sjöngs. Rena rama diskot. Nästa år blir vi väl utstängda från kalaset 🙂